Referenties

Recente referenties staan nu op LinkedIn

 

27 maart 2012 – ontwerp, advies en uitvoering www.yogahoofddorp.nl

“Samantha vertaalt je organisatiewensen uitstekend naar de praktijk. Zij voelt uitstekend aan wat voor uitstraling je bedrijf nodig heeft en maakt vervolgens een website die echt maatwerk is. Daarnaast gebeurt dat op een vriendelijke manier waarbij ze haar professionaliteit niet uit het oog verliest.”
Els Krop, eigenaar Yoga Hoofddorp

7 december 2011 – webredacteur bij Zilveren Kruis Achmea

“Samantha werkt hard en laat zich niet afschrikken door grote en/of ingewikkelde klussen. Ze werkt met uiterste precisie en pikt zaken snel op. Daarnaast is ze een erg prettig persoon om mee samen te werken.”
Belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, Op tijd, Hoge integriteit
Paula van Steijn – den Dulk, teamleider webredactie

28 maart 2011 – workshop social media voor FGH Bank

“Interessante workshop waarbij op een duidelijke manier de zakelijke mogelijkheden van social media worden toegelicht. Handige tips en trucs over de do’s en don’ts.
Een interactieve sessie waarbij je inzoomt op de kracht en werking van de verschillende social media. Haar enthousiasme en kennis over social media brengt zij duidelijk over in de workshop.”
Chantal Smit, Jr. Adviseur Marketing & Communicatie, FGH Bank

11 november 2010 – advies en technische ondersteuning www.albumaf.nl

“Samantha is een ervaren expert in o.a. WordPress. Zij is zeer kundig en precies, flexibel en werkt “op maat” naar de wensen van de klant. Door haar inzet had ik mijn site supersnel in de lucht!”
Vera Vrijburg-Roukens, Oprichter Blik-op communicatie

6 september 2010 – Webredacteur Ministerie Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

“Uitstekende communicatieprofessional, breed inzetbaar, snel inpasbaar en levert prima werk af.”
Pim Manzoli – teamleider Redactie & Nieuwe Media Ministerie van BZK

13 augustus 2009 – Webmanager Intranet

“Het samenwerken met Samantha is me altijd goed bevallen. Ze is een persoon die erg sterk is in het coördineren van de opdrachten en ze zorgde als tussenpersoon dat de klant tevreden was. VLC als uitvoerende partij werd ten alle tijden op de hoogte gesteld van alles wat zich afspeelde bij de klant, daarmee creëerde ze tevredenheid bij zowel klant als uitvoerder. Naast haar werk is ze een attent en gezellig persoon die wel houdt van een gezellige conversatie.”
Rogier Duin, Teamleader account TNT Post, VLC